مفاد مهم قرارداد پشتیبانی شبکه چیست؟

امروز سازمان و یا شرکت های متعددی برای عملکرد و کارایی درست شبکه خود به خدمات پشتیبانی شبکه نیاز دارند. در این بین یکی از مهم ترین مسائلی که بایستی بدان بسیار توجه کنید قرارداد پشتیبانی شبکه های کامپیوتری می باشد. چرا که مفاد موجود در قرارداد پس از امضاء میان طرفین، بر روی آینده پروژه و البته موفقیت آن تأثیر دارد. از اینرو بایستی مدیر سازمان و یا شرکت هر آنچه که نیاز و ضروری است را در قرارداد درج کند. به منظور افزایش آگاهی شما در ادامه در این مطلب از نوین نت ما تمایل داریم تا در رابطه با مفاد مهم قرارداد پشتیبانی شبکه چیست؟ برای شما عزیزان مطالبی را شرح دهیم.

مزیت قرارداد پشتیبانی شبکه های کامپیوتری

یکی از مهم ترین مزیت قرارداد پشتیبانی شبکه که میتوان نام برد این است که طرفین قرارداد نسبت به وظایف و مسئولیت خود آگاهی دارند. از اینرو در چارچوب قرارداد عمل می کنند. علاوه بر این بدون هیچ گونه ابهامی قوانینی در قرارداد درج شده است تا هر یک از طرفین در انجام مسئولیت خود اهمال نکنند. چنانچه که کوتاهی در این رابطه صورت گیرد. بر طبق همین مفاد و بند ها با فرد یا سازمان مذکور برخورد به عمل خواهد آمد. برای مثال بعضی از مدیران بر این باور هستند که متخصص شبکه بایستی تعمیر سخت افزاری کامپیوتر را نیز انجام دهد. در حالی که تعمیر سخت افزاری کامپیوتر یک کار جدا و حرفه ای می باشد. به نحوی که هر کارشناس سخت افزار توانایی تعمیر همه ای قطعات سخت افزار را ندارد. چرا که بعضی از آنها  توانایی تعمیر پاور کامپیوتر را دارند. برخی نیز توانایی تعمیر مادر بورد را دارند. دلیل این موضوع را میتوان چنین بیان نمود. اکثر اشخاص کلمه IT  را به همه ای زیر شاخه های آن ربط می دهند. از اینرو بر این باور هستد که یک شرکت کوچک و یا فرد بایستی همه ای نیاز های IT را برطرف نمایند.

انواع قرارداد های پشتیبانی شبکه

قرارداد های مربوط به پشتیبانی شبکه بر اساس نوع عملیات، تعداد کلاینتها و… دارای انواع متعدد می باشند. در حالت کلی این عملیات  به صورت آنلاین، حضوری و یا ترکیبی از این دو انجام می گیرد که در ادامه برای شما آنها را شرح خواهیم داد.

آنلاین

این نوع از قرارداد برای شرکت و یا مجموعه های کوچک مناسب می باشد چرا که دارای تعداد کلاینت های های کمی می باشند. در نتیجه به سهولت میتوان فرآیند های مربوط به پشتیبانی شبکه را انجام داد.

انواع قرارداد های پشتیبانی شبکه- وبسایت نوین نتحضوری

در قرارداد پشتیبانی حضوری کار فرما یک نماینده انتخاب نموده و سپس نماینده در روز و ساعت های معینی به محل پروژه خواهد رفت و بر روی کار نظارت خواهد داشت.

حضوری و آنلاین

قرارداد پشتیبانی حضوری و آنلاین برای شرکت های متوسط مناسب می باشد. به منظور دسترسی به پشتیبانی شبکه ترکیبی از پشتیبانی حضوری و آنلاین برای پیشبرد پروژه مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع در یک تعریف ساده قسمتی از خدمات آنلاین انجام می گیرد و قسمتی از کار ها به صورت حضوری صورت می گیرد.

مفاد مهم قرارداد پشتیبانی شبکه

ماده 1_ موضوع قرارداد

موضوع قرارداد بایستی در بردارنده آپدیت نرم افزار ها، مشاوره در حیطه IT به مجموعه مورد نظر، پشتیبانی نرم افزار، تجهیزات رایانه ای و… می باشد. توجه به این موارد بسیار اهمیت دارد شما به غیر از موارد بایستی به مواردی از قبیل تجهیزات مورد نیاز شبکه، مراقبت و نظارت تجهیزات شبکه، وارسی و تعقیب تعمیرات تجهیزات اکتیو و پسیو و…. توجه نمایید.

ماده 2_ مشخصات طرفین قرارداد

این قسمت در بردارنده مشخصات طرفین قرارداد بوده که میتواند ما بین یک فرد با یک شرکت و یا میان دو مجموعه منعقد گردد.

مفاد مهم قرارداد پشتیبانی شبکه- وبسایت نوین نتماده 3_ مدت زمان قرارداد

در این بخش  از قرارداد مدت زمان قرارداد مشخص می گردد همچنین در صورتی که دو طرف معامله رضایت داشته باشند پس از اتمام مدت زمان درج شده قرارداد قابل تمدید خواهد بود.

ماده 4_ مبلغ قرارداد

در این بخش تمامی هزینه های مربوط به پشتیبانی نرم افزار، عیب یابی کامپیوتر و تمامی موارد ذکر شده در بند یک درج خواهد شد. سپس در قرارداد  خواهد آمد که پرداخت هزینه به معنای آن است که کارفرما از خدمات ارائه شده به وسیله شرکت و یا فرد رضایت داشته است.

نکته

تعرف پرداختی به وسیله نهاد های مربوطه صادر می شود.

ماده 5_ تعهدات مجری

در این قسمت از قرارداد تمامی تعهدات مجری اعم از وارسی و سرویس تجهیزات شبکه، تعمیر و تعویض تجهیزات در صورت نیاز، ممانعت از نفوذ مهاجمان و دادن راهبرد های برای افزایش امنیت شبکه، تهیه نسخه پشتیبان و… درج خواهد شد.

ماده 6_ تعهدات کارفرما

در این بخش بایستی مواردی از قبیل پرداخت تمامی هزینه های اضافی که از طرف مجری برای مجموعه ارسال می گردد به صورت ماهیانه انجام گیرد. یا کارفرما به هیچ عنوان نباید بدون هماهنگی در کار های مربوط به مجری با افراد دیگر همکاری نماید؛ درج خواهد شد.

ماده 7_ حوادث غیر مترقبه

چنانچه که حوادثی از قبیل آتش سوزی، زلزله، جنگ، اعتصاب و یا وضع قوانینی از سوی دولت که موجب گردد انجام تعهدادت موضوع قرارداد منتفی گردد. هیچ گونه مسئولیتی بر دوش مجری و کارفرما نخواهد بود.

ماده 8_ فسخ قرارداد

چنانچه که هر کدام از طرفین قرارداد به تعهدات ذکر شده در قرارداد پشتیبانی شبکه عمل نکرده و از چارچوب تعیین شده خارج گردند. در این صورت طرف مقابل اخطاری کتبی با تعیین مدت کوتاه برای فرد و یا شرکت ارسال می نماید. سپس فرد پس از اتمام مدت زمان تعیین شده میتواند به فسخ قرارداد اقدام کند.

مفاد مهم قرارداد پشتیبانی شبکه- وبسایت نوین نتکلام پایانی

ما در این مطلب از نوین نت تلاش خود را نمودیم مفاد مهم قرارداد پشتیبانی شبکه را برای شما عزیزان شرح دهیم. در واقع قرارداد پشتیبانی شبکه منجر می گردد که هر کدام از طرفین نسبت به وظایف خود آگاهی داشته باشند و کار های خود را به درستی انجام دهند.